• Városmajori szemle
  • Gyerekelőadások
  • Közlekedés
  • Kapcsolat
egyéb menü

Program


Roma Soul koncert

Roma Soul koncert

A Roma Soul hitvallása szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

Roma Soul koncert

Ezúttal sem csalódik, aki igazi örömzenélést vár a Roma Soul-tól augusztus végén. A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult zenekar ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. Dalaik mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek, autentikus cigány zenét játszanak, modern, trendi grúvokkal, effektekkel ötvözve.

A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik pezsgő hangulatához további ízeket ad. Hátuk mögött több teltházas koncerttel a szakmabeliek biztatására és saját elhatározásból nemzetközi kapcsolatokat keresnek. Hitvallásuk szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. Ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel bújtatnak modern köntösbe autentikus cigány dalokat, mindenki örömére. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, amit a zenekar felállása is tükröz, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

A zenekar tagjai:
Oláh Gergő – ének
Farkas István – ének, gitár
Balogh László – gitár, vokál
Molnár Tibor – beatbox, rap
Havas Lajos – zongora
Kovács Máté – percussion
Farkas Izsák – hegedű

Ajánló


Legalább egy fordítás kitöltése kötelező!

Legalább egy fordítás kitöltése kötelező!

hu fordításnál a cím és a tartalom is legyen töltve, vagy minden mező…