• Városmajori szemle
  • Gyerekelőadások
  • Közlekedés
  • Kapcsolat
egyéb menü

Program


Mezítláb a réten - ingyenes születésnapi koncert

Mezítláb a réten - ingyenes születésnapi koncert

Ünnepeljük közösen ingyenes nagykoncerttel, keringő világrekord-felállítással és a nyár fényeivel a Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. születésnapját!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 9. szombat, 19:00

1938-ban, éppen 80 éve nyitotta meg kapuit a Budapesti Nyári Fesztivál központi helyszíne, a nagy múltú Margitszigeti Nagyszínpad. Ennek alkalmából nemcsak a színpadon készülünk kivételesen színes programsorozattal, hanem annak közvetlen környezetében is ingyenes közösségi eseményekkel köszöntjük a jubiláló színpadot, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a minőségi kulturális kikapcsolódás élményét.

Az ünnepi évad nyitóünnepsége kiköltözik a budapestiek egyik legkedveltebb szabadidős helyszínére, a Margitszigeti Nagyrétre, hogy a Magyar Állami Operaház Zenekara és az Eurovíziós Dalverseny-győztes hegedűvirtuóz-énekes, a mindig fergeteges hangulatot keltő Alexander Rybak ingyenes nyitókoncertjén gyerekekkel, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt együtt ünnepelhessük meg ezt a szép évfordulót. A kivételes kisugárzású zenész 2016-ban sztárvendégként közreműködött a Margitszigeti Szabadtéri Színpad első VirtuózokÖrömünnep-koncertjén, és most visszatér, hogy a színház születésnapja alkalmából ismét megajándékozza a budapesti közönséget egyedi játékával.

Állítsuk fel együtt a közös keringőzés világrekordját! A legnépszerűbb tánczenékből és közkedvelt zeneművekből összeállított műsor keretein belül kísérletet teszünk az egyszerre legtöbben keringőzők világrekordjának felállítására is, az este végén pedig a résztvevőkkel együtt engedjük útjára a nyár fényeit, hogy bearanyozzák a budapesti nyári éjszakát.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az elsőként regisztrálók között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!