• Városmajori szemle
  • Gyerekelőadások
  • Közlekedés
  • Kapcsolat
egyéb menü

Program


Canarro és Tcha Limberger - magyar Gipsy Swing koncert
4

Canarro és Tcha Limberger - magyar Gipsy Swing koncert

A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt által méltán elhíresült stílus és a békebeli magyar jazz ötvözete. Zenéjük a különböző zenei tradíciók és a jazz találkozása. 2015-ben a Sziget Fesztivál, valamint a televízióban közvetített Prima Primissima Díjátadó Gála meghívott fellépője is volt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 6. vasárnap, 20:00

A tagok egyedüliként képviselik Magyarországon ezt a műfajt, izgalams zenei utazásban varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét dinamikus, improvizatív és felemelő dallamokon keresztül.

A Canarro együttes 2016-ban állt először színpadra a csodálatos, vak zenésszel, a belga Tcha Limbergerrel. A magyarul is kiválóan beszélő, cigány származású zenész évről évre Európa legnagyobb jazz-, szintó-és világzenei fesztiváljainak kiemelt vendége. Számos hangszeren (főként gitár és hegedű) és rengeteg stílusban muzsikál, többek között a manouche swing, jazz, balkán, görög, román, magyar népzene műfajaiban.
A Városmajori Szabadtéri Színpadon megvalósuló Canarro koncerten az együttes tagjai a Kovács Zoltán jazz trió zenészeivel és Tcha Limbergerrel lép fel egy különleges formációban, mely a jazz, a cigány zene és a népzene különleges ötvözetét teremti meg a budai színpadon.

A zenekar tagjai:

Szakál Tamás, hegedű
Jakab Viktor, gitár
Sidoó Attila, gitár
Soós Márton, bőgő
Kovács Zoltán, zongora
Cseh Balázs, dob

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!