• Városmajori szemle
  • Gyerekelőadások
  • Közlekedés
  • Kapcsolat
egyéb menü

Program


Kamarás Iván - Nagy Ádám: Idegenek az éjszakában - Sinatra és "kortársai"

Kamarás Iván - Nagy Ádám: Idegenek az éjszakában - Sinatra és "kortársai"

Egy este, amely során megidézzük Sinatrát és „kortársait”: dalok Kamarás Iván és az Idegenek az éjszakában Band tolmácsolásában, Nagy Ádám zenei vezetésével. Zenei időutazás, egy varázslatos éjszaka, tisztelegve Frank Sinatra és kortársai munkássága előtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 21. vasárnap, 20:00

A 30-as, 40-es 50-es évek ikonikus zenei világa, különleges hangzással, ahol a dalok eredeti szépségükben csendülnek fel. A slágerek között a sármos színész osztja meg személyes emlékeit, élményeit, amelyekhez színészként vagy magánemberként kötődik, az adott kor ihletésében.

Kamarás Iván
Korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Jászai Mari-díjas színész, aki számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán. Többek között: a Vígszínházban, az Egy csók és más semmi című előadás főszerepében, Eszenyi Enikő partnereként, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Józsefeként, a Volt öt évünk című musicalben, a MÜPA színpadán, Malek Andrea partnereként, vagy a Játékkészítő kalózkapitányaként, ötvenezer néző előtt, a SYMA színpadán.

Bombajó című szólólemeze 2000-ben jelent meg, de közreműködője volt több albumnak is: az Így énekelünk mi című színészlemeznek, a Csináljuk a fesztivált című televízió műsor CD és DVD anyagának, illetve ezentúl számos televíziós zenés show műsor fellépője.

Ajánló


Próba Slider

Tesztelésre

hu fordításnál a cím és a tartalom is legyen töltve, vagy minden mező legyen üres!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!